Æggekage

Ingredienser

  • 8 æg
  • Bacon
  • 1 løg
  • 5 cherrytomater
  • 1½ dl. fløde
  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Olie
  • Mørkt brød eller rugbrød
  • Purløg
  • Sennep

Instruktioner

  1. Slå æggene ud i en skål og pisk dem
  2. Tilføj smør på stegepanden og lad det varme op
  3. Hæld fløden i skålen og tilsæt peber og salt. Pisk igen
  4. Hæld blandingen på stegepanden
  5. Forbered bacon og start stegningen
  6. Sæt stegepanden med æggene i ovnen ved 180 ° grader (varm luft) i ca. 15 minutter
  7. Skær løg og steg det med 1 spsk olie
  8. Skær tomaterne i halvdele og steg dem med løg. Tilsæt salt og peber
  9. Hak purløg og forbered brødet
  10. Anret det hele på en tallerken, når æggekagen er færdig
  11. Velbekomme!