Opskrift på veganske bananpandekager med chokolade

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1 kop havremælk
  • 100 g hvedemel
  • 2 spsk. Agave sirup
  • 1 spsk. kakaopulver
  • ½ tsk Vanilje pulver
  • ¼ tsk Bagepulver
  • En håndfuld blåbær

Instruktioner

  1. Skær en banan i to, og bland den ene halvdel med en kop havremælk. Når det er gjort, kommes det i en skål sammen med hvedemel, agavesirup og kakaopulver og pisk godt. Tilsæt vanilje og bagepulver og pisk igen. Dejen skal være en tyk, smørbar konsistens.
  2. Lad dejen hvile i 10 minutter.
  3. Tilsæt 2 spsk. dej i panden for at lave pandekager i amerikansk stil. Du vil være i stand til at lave ca. 2-3 ad gangen. Steg på hver side i 2-3 minutter, indtil den er gylden. Server med sirup, den anden halvdel af bananen og blåbær, hvis ønsket.
  4. Nyd dit måltid!