
Hvad er forskellen på Airfryer og ActiFry?
En airfryer og ActiFry er begge populære køkkenapparater, der benyttes til at lave mad med minimal eller ingen tilsætning af olie. Begge køkkenappa...
Læs mereGRATIS FRAGT & 100 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI
Der er ingen tvivl om, at airfryers er blevet populære i Danmark. Grundet den stigende efterspørgsel opstår der naturligvis også spørgsmål. Ét af d...
Læs mereAt flytte hjemmefra kan være både spændende og skræmmende. Det er en stor milepæl i livet, og det kan være svært at vide, hvad man skal have med si...
Læs mereI disse tider vælger mange danskere at spare penge på strøm. Elpriserne er steget drastisk, og derfor er det vigtigt at finde måder at spare på str...
Læs mereNoget af det værste du kan putte i en køkkenvask, er nok stegefedt. Med stegefedt menes der smør, margarine og fedtet fra f.eks. bacon. Dette skyld...
Læs mereI Danmark er der mange køkkenknive der går til spilde når de ikke er skarpe længere. Mange vælge at smide dem ud, fremfor at slibe eller skærpe dem...
Læs mereÉt spørgsmål, som mange stiller omkring stegepander er, hvorvidt om de kan tåle at komme i opvaskemaskinen eller ej. Det korte svar på dette er ind...
Læs mereEn stegepande er et af de mest benyttede køkkenredskaber i de danske køkkener, og derfor er det også vigtigt, at stegepander vedligeholdes og gøres...
Læs mereOpskrift på veganske bananpandekager med chokolade Ingredienser 1 banan 1 kop havremælk 100 g hvedemel 2 spsk. Agave sirup 1 spsk. kakaopulver ½ ...
Læs mereSalat med rødbedekraut og grillet gedeost Ingredienser 300 g rødkål 100 g rødbedekraut fra Kattinge Kraut 50 g hasselnødder 1 æble 2 rødløg 100 g...
Læs mereOpskrift til Gourmet hotdogs Ingredienser 3 dl stuetempereret vand 1 dl mælk 50 g gær 0.50 dl olivenolie 1 æg 200 g grahamsmel 1 tsk salt 0.50 t...
Læs mereÆggekage Ingredienser 8 æg Bacon 1 løg 5 cherrytomater 1½ dl. fløde Salt Peber Smør Olie Mørkt brød eller rugbrød Purløg Sennep Instruktioner S...
Læs mereEngelsk Bøf Ingredienser 4 bøffer 3 Skalotteløg 1 spsk honning 1 spsk Balsamico 2 dl. Mælk (til hønsefond) 3 dl. kartoffelvand 1 terning okseboui...
Læs mere