Hurtig optøning med ONYX Cookwares optøningsplade

Kender du det når du pludselig kommer i tanke om, at du glemte at tage mad op af fryseren, så du nu skal finde på noget andet til aftensmad? Det problem kan ONYX Cookwares optøningsplade være løsningen på. Optøningspladen kan nemlig tø dine frostvarer op ti gange hurtigere end ved at lade madvarerne stå og tø op i køleskabet eller i vasken. Det betyder, at selvom du har glemt maden i fryseren, kan du stadig nå at få aftensmaden klar. 

Du bør i stedet forestille dig, at du har mulighed for at tage noget frossen mad ud af fryseren og på mindre end 30 minutter, vil det være klart til at blive tilberedt. Dette sker blot ved at lægge det frosne mad på optøningspladen. I dette blogindlæg kan du udforske flere fordele ved vores optøningsplade.

Fordele ved ONYX Cookwares optøningsplade 

  • Sundere: En hurtig og ensartet optøning er sundere. Det er fordi, at ved optøning i køleskabet eller vasken, kan det yderste af maden tø op hurtigere end midten, hvilket øger bakterievækst, især hvis maden var tæt på “bedst før”-dato før det blev frosset ned. Vores optøningsplade sikrer, at madvarerne optøes jævnt og hurtigt, hvilket bevare kvaliteten og reducerer risikoen for bakteriedannelse. 
  • Rengøring: Optøningspladen er designet til at være nem at rengøre, både ved at skylle den under vand, eller give den en tur i opvaskemaskinen. På denne måde slipper du for at bruge tid på at gøre optøningspladen rent, så du kan fokusere mere på madlavningen og mindre på oprydningen.
  • Materiale: Optøningspladen er fremstillet af et effektivt anodiseret aluminiumslegering, som er velkendt for sin fremragende varmeledningsevne. Vi har forbedret det med et varmeledningsdesign, som kan absorbere varme og kulde meget effektivt og uden brug af elektricitet. 
  • Alle frostvarer: Optøningspladen er velegnet til alle frostvarer. Uanset om det drejer sig om hurtig optøning af kød, eller blødgøring af en isdessert, klarer vores optøningsplade opgaven effektivt. 

Køb en optøningsplade fra ONYX Cookware

Nu er du blevet klogere på hvorfor du skal vælge en optøningsplade fra ONYX Cookware. Det er nemlig den perfekte løsning i en travl hverdag, for dig som værdsætter både tid, sundhed og smag. Du finder optøningspladen her. Husk, at mens ONYX Cookwares optøningsplade er et godt værktøj i køkkenet, er det op til den enkelte bruger at sikre korrekt håndtering og hygiejne af fødevarer. ONYX Cookware tager ikke ansvar for fødevaresikkerhed relateret til brugen af vores produkter.

Produkter brugt i denne blog

Læs mere