ONYX Cookware vinder tysk kvalitetstest

Hos ONYX Cookware forstår vi vigtigheden af pålideligt køkkenudstyr af høj kvalitet. Derfor stræber vi altid efter at møde vores kunders forventninger til produkter, der både er innovative og holdbare. Derfor er vi stolte over at kunne dele en særlig nyhed med jer. Vores stegepande har nemlig vundet en prestigefyldt test i Tyskland, anerkendt for sin enestående kvalitet og performance.

Dette skete i det anerkendte tyske TV-program “Der Haushaltscheck” på WDR, som er kendt for sine uafhængige og dybdegående produkttests. Vores stegepande blev udsat for en række tests, og skilte sig markant ud fra mængden, hvilket understreger vores dedikation til fremragende håndværk og innovation. 

I denne artikel tager vi jer med bag om denne bemærkelsesværdige anerkendelse, for at forstå, hvad der gør ONYX Cookwares stegepande til noget helt specielt, og hvorfor denne test ikke kun er et bevis på vores stegepandes kvalitet, men også en cadeau af den passion og innovation, der driver os hver dag.

Du kan se udsendelsen her.

Bag om testen 

For mange kan det tyske TV-program "Der Haushaltscheck" på WDR måske virke ukendt, men i Tyskland er det et anerkendt program, som laver uafhængige forbrugertest af forskellige husholdningsprodukter, lige fra køkkenudstyr til rengøringsmidler. 


I en nylig udsendelse satte "Der Haushaltscheck" fokus på stegepander, et essentielt redskab i ethvert køkken. Formålet med testen var at identificere pander, der ikke blot letter madlavningen, men også forbedrer den gennem innovative løsninger. Testen indebar flere forskellige kriterier som modstandsdygtighed overfor ridser, varmefordeling og non-stick egenskaber - elementer der er afgørende for forbrugerne, når de træffer deres valg af stegepander. 

Hvad gjorde ONYX Cookwares stegepande til testvinder?

Det, at ONYX Cookwares stegepande ikke blot deltog i denne test, men som blev anerkendt som værende bedst i test, taler til produktets høje standarder og den kvalitet, som vi hos ONYX Cookware forpligter os til. Dette resultat er ikke bare en anerkendelse for os, men en bekræftelse af, at vores dedikation til kvalitet, innovation og brugervenlighed er noget, som forbrugerne kan stole på, uanset om de kender "Der Haushaltscheck" eller ej. Men hvordan adskilte vi os fra de andre stegepander i testen? 


Innovativt design og materialer: vores stegepande er udviklet med fokus på at forbedre madlavningsprocessen. Stegepandens unikke belægning er hjertet i vores innovation. Den kombinerer fremragende non-stick egenskaber med imponerende modstandsdygtighed overfor ridser og slid. Det er denne funktionalitet, kombineret med holdbarheden af belægningen, der satte vores stegepande foran i testen. Vores non-stick belægning er ovenikøbet 100% fri for skadelige kemikalier. Denne belægning sikrer ikke kun jævn varmefordeling, men gør også rengøringen nemmere, samtidig med at stegepanden tåler metalredskaber.


Jævn varmefordeling: en ensartet varmefordeling er afgørende for at opnå de bedste madlavningsersultater. Vores stegepande er designet til at sikre, at varmen fordeles jævnt over hele overfladen, hvilket minimerer risikoen for at maden brænder på eller bliver tilberedt ujævnt. Dette er særligt vigtigt for retter, der kræver præcision og kontrol over madlavningstemperturen.


Brugervenlighed: brugervenlighed spiller en væsentlig rolle i designet af vores pander. Håndtaget er designet til at give et sikkert greb, samtidig med også at garantere termisk isolering, for at undgå forbrændinger. Vores stegepander tåler desuden at komme i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen meget nemmere - også et vigtigt punkt for forbrugerne.

Køb den testvindende ONYX Cookware stegepande 

Vi er meget stolte af at vores ihærdige indsats og dedikation til kvalitet bærer frugt, hvilket bekræftes af denne anerkendelse vores stegepande har modtaget. Hvis du, ligesom os, værdsætter kvalitet og ønsker at forbedre din madlavningsoplevelse, kan du finde udvalget af vores stegepander her

Produkter brugt i denne blog

Læs mere
Læs mere
Læs mere