Her er den nye riskoger fra ONYX Cookware – perfekte ris hver gang

Hos ONYX Cookware er vi glade for at præsentere vores helt nye riskoger, designet med henblik på både funktionalitet og æstetik. Ris er en fast del af mange madkulturer over hele verden, men at opnå den perfekte tekstur kan være en udfordring uden det rette udstyr. Med ONYX Cookware riskoger får du ensartede resultater hver gang, uanset om du forbereder en nem hverdagsmiddag eller en indbydende ret til gæster.

I denne artikel går vi i dybden med fordelene ved den nye, æstetiske og præcise riskoger fra ONYX Cookware

Fordele ved en riskoger fra ONYX Cookware 

Enkel betjening: 

Riskogeren er designet til at være nem at bruge. Med et klart og overskueligt kontrolpanel kan du nemt vælge den korrekte indstilling for forskellige risarter, hvilket sikrer perfekte resultater hver gang.

Fleksible funktioner:

Uanset om du laver en simpel risret eller eksperimenterer med mere avancerede opskrifter, har riskogeren de funktioner, du har brug for.  Dens forudindstillede programmer gør det let at tilpasse tilberedningen efter den specifikke ristype, så du kan sige farvel til overkogte og klæbrige ris. 

Energieffektiv: 

Riskogeren er designet med tanke på energieffektivitet, hvilket hjælper med at holde energiforbruget nede og spare på elregningen.

Æstetisk design: 

Riskogeren er lille og kompakt, så den ikke fylder i køkkenet, samtidig med at den har et stilfuldt design, som passer ind i ethvert køkken. 

Nem rengøring

Riskogeren har en non-stick belægning som sikrer, at maden slipper nemt og hurtigt. Den tåler desuden opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen nem og hurtig. 

Sådan bruger du riskogeren fra ONYX Cookware 

At bruge ONYX Cookware riskoger er enkelt og ligetil, hvilket gør den til et ideelt valg for både nye og erfarne kokke. Her er en hurtig guide til at komme i gang:

  1. Brug den medfølgende målekop til at måle ris (maksimalt 4 kopper)
  2. Skyl risene grundigt
  3. Læg risene i den indre gryde og fordel dem jævnt 
  4. Tilsæt vand. Forholdet bør være 1:1
  5. Tryk på lågknappen for at åbne låget og indsæt nu den indre gryde 
  6. Sørg for at den er i niveau og tilslutter sig godt til varmepladen og sæt i gang

Tilbered mere end bare ris 

Udover risfunktionen har riskogeren også forskellige andre funktioner, så du kan bruge den til forskellige retter. Det gør maskinen mere alsidig, og giver flere funktioner: 

  • Suppefunktion: 
  • Denne funktion giver dig mulighed for at tilberede forskellige typer suppe. Den indstillede tid for suppefunktionen er 2 timer, hvorefter maskinen automatisk skifter til "hold varm-funktionen” for at holde suppen ved en behagelig temperatur, indtil den er klar til servering.

  • Lergryde-funktion: 
  • Denne funktion er ideel til tilberedning af retter, der kræver langsom tilberedning, som f.eks. traditionelle lergryderetter. 

  • Grødfunktion:
  • Denne funktion er god til forskellige typer grød som f.eks. risengrød. Funktionen justerer automatisk tilberedningstiden til omkring 1 time og 30 minutter for at sikre, at grøden bliver cremet og lækker.

  • Dampfunktion: 
  • Denne funktion er perfekt til at dampe grøntsager, fisk eller dumplings. Funktionen sikrer en sund tilberedningsmetode, der bevarer både smag og næringsstoffer i maden. Efter 30 minutter skifter maskinen automatisk til "Hold varm-funktionen”.

  • Hold varm-funktion: 
  • Efter afslutningen af tilberedningen i enhver funktion, skifter maskinen automatisk til "Hold varm-funktionen”, der holder maden ved serveringstemperatur i op til 12 timer. Denne funktion kan også aktiveres manuelt, hvis du ønsker at holde din mad varm efter tilberedningen.

  • Manuel funktion: 
  • Denne funktion giver dig mulighed for at justere tilberedningstiden manuelt for hver af de forskellige tilberedningsfunktioner. Det er perfekt, hvis du har specifikke præferencer eller opskrifter, der kræver en særlig tilberedningstid.

    Er du klar til perfekte ris hver gang? 

    ONYX Cookware riskoger er en multifunktionel køkkenhjælper, der kan gøre din madlavning nemmere, hurtigere og mere alsidig. Uanset om du ønsker at tilberede perfekt ris, en cremet grød, en varm suppe eller endda dampede grøntsager, har denne enhed alt, hvad du behøver. Find ONYX Cookware riskoger her, og oplev hvor nemt det kan være at tilberede lækre måltider med perfekt resultat hver gang. 

    Produkter brugt i denne blog

    Læs mere
    RISKOGER SÆT

    ONYX COOKWARE™ RISKOGER SÆT

    699 kr 898 kr
    Spar 22%
    Læs mere
    Læs mere