Tilbage til manualer

Velkommen til vores FAQ. Vi har samlet alle de mest almindelige spørgsmål som vi modtager. Vi håber denne kan hjælpe dig med hurtigt svar på dine spørgsmål! :)

Din Airfryer har nogle forudindstillinger til tilberedning af en række forskellige fødevarer.

Det er selvfølgelig vigtigt at huske, at vægten og massefylden kan være forskellig for forskellige slags fjerkræ, fisk og andet kød, og derfor skal du være opmærksom på kødets kernetemperatur for at være sikker på, at den tid, det får, er nok.

Hav derfor altid i tankerne, at maden behøver enten lidt mindre eller lidt mere afhængig af vægt.

Programmerne er som følger:

1: Kyllingelår/kyllingebryst (mindre kyllingestykker)

2: Pommes frites

3: Fisk

4: Bøf/bøffer

5: Kage

6: Rejer og andre små fisk og skaldyr

7: Hel kylling

8: Pizza

Men indstillingerne kan bruges til mange forskellige retter og ikke kun maden, der indikeres. Ellers kan du også nemt tilpasse indstillingen til at tilberede din mad præcis, som du ønsker det.

Tag strømmen fra din Airfryer, og vent i fem minutter, før du sætter strøm til din Airfryer igen.

Hvis du opbevarer din Airfryer ved lav temperatur, skal du sørge for at varme din Airfryer op til stuetemperatur i minimum 15 minutter, før du prøver at starte den igen.

Hvis displayet stadig viser E1, så kontakt vores kundeservice!

For at opnå det mest optimale resultat i brugen af din Airfryer, anbefaler vi kraftigt, at du opbevarer din Airfryer ved stuetemperaturen. Dette er fordi, hvis varmelegemet i Airfryeren er udsat for kølige omgivelser, vil det tage længere tid for varmelegemet at opnå den ønskede temperatur.

Selve Airfryeren er lavet af PP og PC plastik og kurven i vores Airfryers er lavet af SPCC metal af fødevarekvalitet, med silicone coating.