Velkommen til vores FAQ. Vi har samlet alle de mest almindelige spørgsmål som vi modtager. Vi håber denne kan hjælpe dig med hurtigt svar på dine spørgsmål! :)

ONYX COOKWARE™ knive bliver ikke sløve af at blive vasket i opvaskemaskinen!

Belægninger kan slides eller falme over tid, men dette sker ikke med vores legering, som vi kalder det i stedet for belægning, da det er bundet med stålet på atomisk niveau.

Titanlegeringen giver en ekstra hård og slidresistent overflade, så derfor skal du ikke bekymre dig om at putte dem i opvaskemaskinen. Det eneste du skal være opmærksom på er, at knivene ikke står op ad løse genstande, der kan skade din kniv under vask. Det kan være en god idé at polere kniven efter vask for at holde den flotte overflade.

Knivsliberen virker bedst til ONYX COOKWARE™ knive, som har en hårdhed på HRC 64. Kniven skal holdes lige, når den slibes i knivsliberen.

Kniven slibes, hvis der er uregelmæssigheder i bladet, og har brug for en ren og skarp kant i bladet igen.

Det er vigtigt at rengøre kniven inden slibning, anbring knivsliberen på en plan overflade, og kør kniven stille og roligt igennem sliberen. Det er vigtigt at pointere, at kniven ikke skal presses eller mases ned, når man kører kniven igennem sliberen. Sliberen gør arbejdet for dig. Det eneste du skal sørge for er at lægge kniven i åbningen, og trække den igennem.


I forhold til de forskellige åbninger på knivsliberen, så er det ikke altid nødvendigt at bruge dem alle hver gang. De forskellige åbninger har forskellige funktioner:

Åbning 1: Til restaurering og reparation af buler og hakker i bladet.

Åbning 2: Slibning og formning af bladet.

Åbning 3: Polering og udjævning af uregelmæssigheder i bladet.


Husk at rengøre kniven efter slibningen.