Har du spørgsmål?

Brug kontaktformularen herunder for at kontakte os, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Du kan også skrive til os direkte på service@onyxcookware.dk

Vil du have svar med det samme? Vi har samlet alle de mest almindelige spørgsmål i en FAQ. Klik på links nedenfor:

  • Ofte stillede spørgsmål - Klik her!

  • Er du ONYX Cookwares næste Brandambassadør? - Klik her!

Velkommen til vores FAQ - eller på Dansk: Ofte Stillede Spørgsmål. Vi har samlet alle de mest almindelige spørgsmål som vi modtager. Vi håber denne kan hjælpe dig med hurtigt svar på dine spørgsmål! :)

Vi har en 5-års garanti på alle vores produkter. Dette er en altomfattende garanti, der dækker ethvert aspekt af vores produkter, fra integriteten af produktets struktur / form til belægningen.

Belægningen er også dækket af garantien. Vores produkter er specifikt designet til at have den mest holdbare non-stick belægning på markedet i dag. Hvis du skulle opleve, at belægningen falder af eller på anden måde bliver forringet, er dette også dækket af garantien.

Vi tilbyder 100 dages returret, som også gælder selvom du har brugt produktet. På den måde kan det ses som en tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide produktet, så får du pengene tilbage. Så nemt er det.

Det korte svar er: Nej – hvis den gør, så er dette dækket af vores garanti!

Det lange svar er: Vores produkter er lavet af rustfrit stål og aluminium. Derved deler vores produkter de samme egenskaber som andre, der er lavet af de samme materialer, hvilket betyder, at de ikke bør sættes under koldt vand, umiddelbart efter brug. Vi anbefaler kraftigt, at du altid lader den køle af først.

Men vi har arbejdet hårdt for at sikre, at vores produkter er robuste nok til at klare alt, hvad de kan blive udsat for i et køkken, og derfor er enhver krumning, bule, eller på anden måde ændring af formen, fuldt ud dækket af vores 5-års garanti!

Når du laver et køb på hjemmesiden, så vil vi altid tilbyde dig mindst en forsendelsesmulighed, som er helt gratis. Men grundet mange, mange forespøgelser fra vores kunder, inkluderer vi hurtigere og/eller mere fleksible forsendelsesmuligheder, som er dyrere end de normale, så du selv frit kan vælge, hvad der passer dig bedst. I dette tilfælde opkræver vi dog et mindre gebyr på disse dyrere muligheder for at dække forskellen mellem standardforsendelsen og den premiumforsendelsesindstilling, som du har valgt.

Godt spørgsmål!

Dette er der to primære grunde til:

For det første; Når du bruger vores stegepander i ovnen som en erstatning for et normalt ildfast fad, vil du højst sandsynligt få mad brændt fast på kanterne eller panden selv. Ingen non-stick belægning kan stoppe dette, da du bruger den i ovnen.

For det andet: Har du nogensinde prøvet at brande mad på i din stegepande? Sådan virkelig fået noget brændt fast fordi du havde glemt det i flere minutter? Igen, ingen non-stick belægning kan stoppe sådan noget fra at ske. Hvis du gør det med en normal non-stick pande, vil den blive skadet så meget, at du bliver nødt til at smide den ud. Med vores stegepander kan du bruge ståluld til at rengøre det fastbrændte mad, uden at du skal være bekymret for at ødelægge non-stick belægningen!

Vores non-stick-belægning er lavet af det harmløse materiale PTFE, der også er kendt som Teflon. PTFE er et inert stof, som er ufarligt for dit helbred, selv hvis det indtages. PTFE bruges ikke kun til køkkengrej, men også til medicin og kirurgi pga. dets lave friktionsegenskaber; Pacemakere, arterie implantater osv.

En almindelig fejl er at forveksle PTFE med PFOA / PFOS, som er de kemiske stoffer, der formodes at have negative sundhedsvirkninger. Vores PTFE-coating er naturligvis fri for alle PFOA / PFOS-kemikalier.

Selv hvis vi ser bort fra, at vores belægning er ikke-giftig - reagerer den stadig ikke på nogen måde med din mad. Det vil sige; Belægningen "gnider" ikke af på din mad - heller ikke efter at have brugt produktet hele dit liv.

Vi er et dansk firma beliggende i Sorø, omkring 60 kilometer vest for København. Alle vores produkter er produceret i vores fabrik, som er beliggende i byen Shenzhen i Kina. Derfra sendes de til vores hovedlager i Danmark. Det er her vores hovedkontor og lager ligger, og herfra bliver alle ordrer sendt ud.

Når vi sender din ordre, sender vi automatisk en e-mail til dig med dine sporingsoplysninger. Denne e-mail kan dog opfanges af spamfiltre, så det er altid en god idé at tjekke sin spam-mappe.

Hvis du ikke modtog e-mailen med dine sporingsoplysninger, eller hvis du har spørgsmål om den status, der vises, når du sporer din pakke, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Der er flere ting, du kan gøre for at sikre, at du får det ud af bedste non-stick belægningen, som du kan få fra vores produkter;

  1. Seasoning. Varm en teskefuld olie op, og lad den afkøle på panden. Aftør det derefter, og rens det. Dette kan hjælpe panden med at modnes hurtigere og få en bedre non-stick belægning.
  2. Brug lav varme. Vores stegepande er designet til at absorbere varme meget mere effektivt end andre stegepander, så det tilrådes at bruge lavere varmeindstillinger, end du normalt ville.
  3. Tålmodighed. Når man håndterer meget klæbrige fødevarer, såsom æg, er tålmodighed den vigtigste ting. At fremstille det perfekte æg på en ONYX-stegepande uden smør eller olier, er simpelthen et spørgsmål om at bruge lave temperaturer og derefter lade ægget sidde og blive færdig, uden at bevæge det rundt hele tiden. Hvis du oplever, at ting ikke frigøres fra non-stick, er det som regel et tegn på, at du skal lade det ligge, indtil det er blevet opvarmet / kogt / stegt, hvorefter det vil frigøres fra panden meget lettere!

Er du influencer og elsker du at skabe inspirerende og troværdigt content? Så er du måske ONYX Cookwares næste brandambassadør.

Hver dag arbejder vi på at fortælle ONYX Cookwares historie på nye inspirerende måder. Dog ønsker vi at høre historien fra andre vinkler, og det er her vores influencers kommer i spil.

Hvis du vil skabe, kreere og filme fantastisk indhold til vores brand, så tøv ikke med at sende en ansøgning til: influencer@onyxcookware.eu

Ansøgningsproceduce:

Ansøgningen skal være på engelsk, og i applikationen skal du sende os din blog, Instagram eller YouTube-kanal, som viser dine færdigheder.

Når du har sendt os ansøgningen, gennemgår vi din profil hvor du vil høre fra os hvis vi ønsker et samarbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig!