Á propos ONYX COOKWARE™™

Hos ONYX COOKWARE™ udvikler og producerer vi det mest innovative køkkenudstyr, du nogensinde vil opleve. Vi elsker at kombinere klassiske værdier med moderne teknologi, for at skabe produkter der vil ændre din opfattelse af, hvad der er muligt at gøre i et køkken.

Vores Produkter

Siden mennesket opdagede ilden, har vi brugt instrumenter af forskellig kvalitet og sammensætning til at hjælpe os med at forberede vores mad. Hos ONYX COOKWARE™ elsker vi at kombinere moderne teknologi med en af de ældste aktiviteter gennem tiderne; Madlavning.

Det hele startede med vores hybrid non-stick stegepande, der bruger vores patenterede ONYX COOKWARE™ laser graverede hexagon design, og dette er stadig vores primære produkt i dag. Vores innovative teknologi har gjort det muligt for os at producere et sæt kogeprodukter, der giver dig det bedste fra to verdener; Non-stick-funktionaliteten fra en højkvalitets non-stick pande og holdbarheden fra en professionel rustfri stål- eller støbejernspande.

Men vi kunne naturligvis ikke få os selv til at stoppe der. Det er vores klare målsætning at konstant være i udvikling for at skabe endnu flere innovative produkter, som har en ægte betydning for din madlavning. Vi håber du har lyst til at prøve dem alle!

Vores Løfter

Hos ONYX COOKWARE™ er vi helt sikre på at du kommer til at elske ethvert af vores produkter som du vælger at opgradere dit køkken med. Men vi er også klar over, at du måske ikke er lige så sikker i den sag, som vi er.

Men vi bakker vores selvsikkerhed op med en garanti. En 100 dages fuld tilfredshedsgaranti, som du automatisk er dækket af uanset hvad du køber fra os.

Hvad betyder denne garanti så ? Det skal vi fortælle dig!

Indenfor de første 100 dage, garanterer vi din tilfredshed, eller du kan få alle dine penge igen. Så simpelt er det egentlig. Hvis du – imod vores klare forventning – skulle være utilfreds med dit køb, så kan du kontakte vores kundeservice som vil hjælpe dig med at du får alle dine penge tilbage, samt en returlabel – som vi betaler for – til at sende din ordre retur med.

Så på denne måde, er ethvert køb hos os 100% risikofrit. Vores 100 dages tilfredshedsgaranti sikrer dig fuld tilfreds eller alle dine penge tilbage – og uden ekstra omkostninger til retur.

Distributionskæden

Men ONYX COOKWARE™ handler ikke kun om selve produkterne. Vi stræber efter at levere absolut overlegne produkter til en større værdi for dine penge end andre steder. Derfor har vi valgt at fravælge den almindelige distributionskæde, som du sandsynligvis er meget bekendt med.

Normalt bliver en køkkenudstyrs-producent nødt til at sælge sine produkter til en distributør. Distributøren sælger derefter til en fysisk detailhandel- eller online-butik, som derefter til sidst sælger produktet til dig - forbrugeren. Så når du køber produktet, vil det allerede være købt og solgt flere gange før, med mere og mere fortjeneste for hvert trin. En fortjeneste, som du som forbruger skal betale for i sidste ende.

Vi vil ændre dette, og derfor vil du ikke være i stand til at finde vores produkter i nogen butikker. Du kan kun købe vores produkter lige her på vores helt egen officielle hjemmeside. Når du køber et af vores produkter, køber du det direkte fra os. Der tilføjes ingen ekstra omkostninger til at holde distributionskæden og detailforsyningskæden kørende.