Á propos ONYX COOKWARE™™

Hos ONYX COOKWARE™ Cookware udvikler og producerer vi det mest innovative køkkenudstyr, du nogensinde vil opleve. Vores produkter vil vare hele livet og ændre din opfattelse af, hvad der er muligt at gøre i et køkken.

Vores Produkter

Siden mennesket opdagede ilden, har vi brugt instrumenter af forskellig kvalitet og sammensætning til at hjælpe os med at forberede vores mad. Hos ONYX COOKWARE™ Cookware elsker vi at kombinere moderne teknologi med en af de ældste aktiviteter gennem tiderne; Madlavning.

Det hele startede med vores hybrid non-stick stegepande, der bruger vores patenterede ONYX COOKWARE™ laser graverede hexagon design, og dette er stadig vores primære produkt i dag. Vores innovative teknologi har gjort det muligt for os at producere et sæt kogeprodukter, der giver dig det bedste fra to verdener; Non-stick-funktionaliteten fra en højkvalitets non-stick pande og holdbarheden fra en professionel rustfri stål- eller støbejernspande.

Vores Løfter

Vores produkter er de bedste. Vi ved det, men vi ved også, at du ikke ved det. Så for at hjælpe vores kunder med at føle sig så sikre og trygge omkring vores produkter, som vi selv gør, tilbyder vi 5 års garanti og 100 dages returret på hvert eneste produkt, vi fremstiller. Hvis du ikke kan lide det, giver vi dig dine penge tilbage. Men vi er nu ganske sikre på, at du vil elske vores produkter!

Distributionskæden

Men ONYX COOKWARE™ Cookware handler ikke kun om selve produkterne. Vi stræber efter at levere absolut overlegne produkter til en større værdi for dine penge end andre steder. Derfor har vi valgt at fravælge den almindelige distributionskæde, som du sandsynligvis er meget bekendt med.

Normalt bliver en køkkenudstyrs-producent nødt til at sælge sine produkter til en distributør. Distributøren sælger derefter til en fysisk detailhandel- eller online-butik, som derefter til sidst sælger produktet til dig - forbrugeren. Så når du køber produktet, vil det allerede være købt og solgt flere gange før, med mere og mere fortjeneste for hvert trin. En fortjeneste, som du som forbruger skal betale for i sidste ende.

Vi vil ændre dette, og derfor vil du ikke være i stand til at finde vores produkter i nogen butikker. Du kan kun købe vores produkter lige her på vores helt egen officielle hjemmeside. Når du køber et af vores produkter, køber du det direkte fra os. Der tilføjes ingen ekstra omkostninger til at holde distributionskæden og detailforsyningskæden kørende.