Bliv klar til sommer med grill tilbehør fra ONYX Cookware

Sommeren er lige rundt om hjørnet og det betyder for mange af os at grillsæsonen starter. At samles med familie og venner og nyde duften af grillet mad er en af sommerens store glæder. Hvis du også ser frem til at tænde op i grillen og nyde gode bøffer eller sprøde pølser, er det vigtigt, at du har styr på dit grill tilbehør for at sikre en vellykket oplevelse. Hos ONYX Cookware ved vi, hvor vigtigt det er at være klar til enhver grillsituation, og derfor har vi sammensat en oversigt over det vigtigste grill tilbehør, så du er godt rustet til sommerens grillaftener. 

Lad os udforske hvordan vores grill tilbehør fra ONYX Cookware, kan gøre dig klar til grillsæsonen. 

ONYX Cookware grillkurv 

Har du nogensinde oplevet frustrationen ved at forberede små, delikate madvarer som nemt falder gennem grillristen? Her er vores grillkurv løsningen. Med dens cylinderdesign og rummelige 2-liters kapacitet, giver denne grillkurv dig mulighed for at tilberede alt fra små grøntsager til pommes frites, uden risiko for at noget falder gennem grillristen. Grillkurvens net sikrer at røg og varme fordeles jævnt omkring din mad, hvilket sikrer en ensartet tilberedning og den autentiske grillsmag. Grillkurven tåler også en tur i opvaskemaskinen, så rengøringen altid er hurtig og nem. 

ONYX Cookware marinadesptøjte 

Denne marinadesprøjte er designet til at infundere marinader direkte ind i kødet, hvilket sikre at hver bid er fuld af smag. Traditionelle marinademetoder påvirker typisk kun kødets yderste lag, men med vores marinadesprøjte bliver alt kødet mættet, hvilket sikre en forbedret smagsoplevelse. Marinadesprøjten i rustfrit stål garanterer lang holdbarhed, samtidig med at den er designet til, at også at kunne håndtere tykke marinader uden besvær. Der medfølger tre forskellige nåletyper, så du kan tilpasse sprøjten præcist til den type marinade og kød du tilbereder. Den er let at adskille og tåler også en tur i opvaskemaskinen.

ONYX Cookware grillmåtte 

Med denne grillmåtte undgår du, at mad brænder fast, så din grill bliver svær at rengøre. Denne grillmåtte sikrer, at alt fra delikat fisk til saftige steaks og sprøde grøntsager grilles jævnt, og forbliver intakte og ikke brænder fast. Vores grillmåtte er fremstillet af fødevaregodkendt silikone, som sikrer en non-stick overflade samtidig med en optimal varmefordeling. På den måde undgår du ujævnt grillet mad og samtidig opretholder du den autentiske grillsmag. Grillmåtten kan nemt tørres af med en klud, eller få en tur i opvaskemaskinen, for en grundigere rengøring. Grillmåtterne kan bruges igen og igen og fungerer på alle typer grill.

ONYX Cookware bluetooth stegetermometer

Når du griller, er der ikke noget værre end et tørt eller ufærdigt resultat. Med vores Bluetooth stegetermometer sikrer du at tilberedningen bliver præcis, så du slipper for at stå og holde øje med grillen hele tiden. Det trådløse design betyder, at du kan bevæge dig frit omkring, inden for ti meter, mens du overvåger madlavningen fra din telefon. Med mulighed for at tilslutte fire enheder kan du nemt holde øje med flere forskellige typer kød på en gang. Stegetermometeret sikrer, at dit kød altid bliver tilberedt til perfektion, uanset hvilken type kød du tilbereder. 

ONYX Cookware BBQ grill kit 

Dette BBQ Grill Kit, er nøje udvalgt for at give dig det bedste udstyr til, når du griller. Sættet indeholder vores BBQ turner, BBQ silicone brush, BBQ fork, BBQ tong og BBQ brush. BBQ turner er perfekt til at vende alt fra burgerbøffer til grøntsager med lethed og præcision. BBQ fork har et ergonomisk ABS-håndtag, som ikke kun er behageligt at holde, men som også er vand- og pletafvisende. Den er udviklet til at håndtere det meste kød på grillen, lige fra en stor steg til en sprød kylling. BBQ tong  er det perfekte grilludstyr til de finere detaljer - ideel at vende små delikatesser eller store bøffer og pølser. BBQ silicone brush sikrer at marinader og saucer fordeles jævnt på dit kød og dine grøntsager. BBQ brush sikrer at du nemt og hurtigt kan gøre grillen ren efter brug.

ONYX Cookware Burger Smasher 

Denne Burger Smasher hjælper dig med at lave jævne, flade burgerbøffer til dine burgere, så du sikrer en ensartet tilberedning og en lækker skorpe. Med et solidt håndtag og robust design er Burger Smasher’en nem at bruge og perfekt til at give dine burgere det professionelle touch, uanset om du arbejder med oksekød, kylling eller plantebaserede bøffer.Tag din grillaften til næste niveau med vores Burger Smasher, og nyd perfekt formede burgerbøffer hver gang.

Klar, parat, grill! 

Hos ONYX Cookware ønsker vi dig en glædelig sommer fyldt med utallige grillaftener. Vi ved at sommeren kan byde på både sol og regn, men husk, at alt sommervejr er grillvejr! Med ONYX Cookware’s grilltilbehør er du godt udstyret til at mestre tilberedningen på grillen, uanset vejret. Vores tilbehør er designet til at gøre din grilloplevelse både enklere og sjovere. Så tænd op i grillen og nyd sommeren – god grillfornøjelse!

Produkter brugt i denne blog

Læs mere
Læs mere
BBQ GRILL KIT

ONYX COOKWARE™ BBQ GRILL KIT

499 kr 845 kr
Spar 40%
Læs mere