Hvilken størrelse stegepande skal du vælge?

Når du skal have en ny stegepande, er en af overvejelserne du står med ofte størrelsen. Det er ikke kun et spørgsmål om opbevaringsplads i køkkenet, men også om, hvilken type madlavning du oftest står for, og hvor mange personer du typisk laver mad til. En stegepande er en central del af køkkenet, som skal matche dine madlavningsvaner og behov. Denne guide vil hjælpe dig med at forstå, hvilken størrelse stegepande der passer bedst til dit behov. 

Guide til valg af størrelse på stegepanden

20 cm stegepande

Denne størrelse er perfekt for enkeltpersoner eller når du kun skal tilberede en lille mængde mad. Ideel til omeletter, et par spejlæg eller andre små portioner. På grund af dens kompakte størrelse, er den også let at opbevare i mindre køkkener.

24 cm stegepande

En fremragende størrelse til daglig brug i mindre husstande på 1-3 personer. Størrelsen er også perfekt til parret, der ønsker at tilberede varierede retter uden at panden bliver for stor. 

26 cm stegepande

Denne størrelse er meget alsidig og ideel til 3-4 personer. Den kan håndtere en række forskellige retter, fra større mængder grøntsager til større stykker kød. 
Perfekt til en gennemsnitlig familie, der ønsker fleksibilitet uden at stegepanden bliver for uoverskuelig i størrelse.

28 cm stegepande

Denne størrelse er en typisk standard pande, som er ideel til en større familie. Den tilbyder god plads til at lave større portioner, som for eksempel hele stege eller flere portioner på én gang. Denne størrelse er også god til dig som ønsker at tilberede store mængder mad. 

30 cm stegepande

Denne størrelse er ideel for dig, der har brug for plads til avancerede madlavningsteknikker eller til at tilberede store mængder mad. Denne størrelse er perfekt, hvis du ofte laver mad til selskaber eller store familiebegivenheder. hvor kapacitet og effektivitet er nøgleord.

Kort om ONYX Cookware stegepander

ONYX Cookware stegepander er designet med fokus på kvalitet og funktionalitet. Hver pande har en keramisk non-stick belægning, der er fri for PFAS, hvilket sikrer en sundere madlavning. Takket være den jævne varmefordeling, får du ensartede resultater hver gang, uanset om du laver steaks, pandekager eller sauterede grøntsager. Alle vores pander er robuste nok til at tåle brug af metalredskaber og kan trygt gå i opvaskemaskinen, hvilket gør oprydningen ubesværet. Derudover tåler panderne også at blive brugt i ovnen, hvilket giver yderligere fleksibilitet til din madlavning. Husk dog, at panderne bør køle ned, før de skylles, for at bevare deres holdbarhed over tid.

Denne kombination af holdbarhed og sundhedsvenlige materialer gør ONYX Cookware stegepander til et fremragende valg for enhver, der værdsætter kvalitet og sikkerhed i deres køkken.

Køb en stegepande fra ONYX Cookware 

Nu hvor du har en bedre forståelse af, hvilken størrelse stegepande der passer bedst til dine behov og kender de unikke fordele ved ONYX Cookware's stegepander, er det tid til at gøre din madlavningsoplevelse endnu bedre. Du finder stegepanderne her, hvor du kan se det fulde udvalg og finde den stegepande, der vil blive din nye favorit i køkkenet.

Produkter brugt i denne blog

Læs mere
Læs mere
Læs mere