Fastelavnsboller i airfryer med køkkenudstyr fra ONYX Cookware

Fastelavn er lige om hjørnet, og hvad er mere hyggeligt end at lave hjemmelavede fastelavnsboller? Med en airfryer kan du nemt opnå de lækreste resultater – sprøde udenpå, luftige indeni og med masser af vanilje creme og remonce.

ONYX Cookwares kvalitetsudstyr gør hele processen endnu lettere og sjovere, uanset om du er erfaren i køkkenet eller er ny når det kommer til bagning. Så find forklædet frem, og bag perfekte fastelavnsboller!

Det skal du bruge

For at bage de bedste fastelavnsboller i din airfryer har du brug for en kombination af lækre ingredienser og godt køkkenudstyr. Her er alt, hvad du skal bruge:

Ingredienser

Til dejen:

  • 2 dl mælk

  • 25 g gær

  • 2 æg

  • 50 g sukker

  • ½ tsk salt

  • 130 g blødt

  • 500 g hvedemel

Til cremen:

  • 2,5 dl mælk

  • 1 æg

  • 40 g sukker

  • 1 spsk hvedemel

  • 1 tsk vaniljesukker

Til remoncen:

  • 100 g blødt smør

  • 100 g sukker

  • 100 g marcipan

Til pensling:

  • Mælk 

Udstyr

For at få det bedste ud af opskriften anbefaler vi følgende udstyr fra ONYX Cookware:

Sådan gør du

Nu er det tid til at komme i gang med de lækre fastelavnsboller. Følg trinene nedenfor for at sikre, at dine fastelavnsboller bliver perfekte – sprøde udenpå og fyldt med creme og remonce indeni.

Lav dejen

  1. Lun mælken i en kasserolle fra ONYX Cookware, så den bliver lillefingervarm (ca. 37 grader).

  2. Hæld mælken i en røreskål, og opløs gæren heri.

  3. Tilsæt æg, sukker og salt og rør det godt sammen.

  4. Tilsæt melet og lidt ad gangen, og ælt dejen indtil den begynder at samle sig

  5. Tilsæt derefter smør og ælt igen til dejen er blød og smidig.

  6. Sæt låg på røreskålen og lad den hæve et lunt sted i 45 minutter.

Lav cremen

  1. Hæld mælken og æg i kasserollen, varm det op ved lav varme og rør det sammen med håndmixeren.

  2. Tilsæt sukker, hvedemel og vaniljesukker og fortsæt med at røre med håndmixeren. 

  3. Lad det koge op i 2-3 minutter under omrøring indtil cremen tykner. 

  4. Hæld cremen i en røreskål og lad den køle af.

Lav remoncen

  1. Rør med håndmixeren det bløde smør sammen med sukker og revet marcipan i en røreskål, indtil det er ensartet.

  2. Stil remoncen til side, så den er klar til brug.

Saml fastelavnsbollerne

  1. Del dejen i 12 lige store firkanter. 

  2. Læg 1-2 spsk. creme og en 1-2 tsk. remonce i midten af hver.

  3. Fold dejen omkring fyldet, og sørg for, at de er helt lukkede, så fyldet ikke løber ud under bagning (brug eventuelt lidt vand i kanterne) 

Bagning i airfryeren

  1. Placer fastelavnsbollerne i airfryerens kageform (med lidt plads mellem hver).

  2. Bag dem ved 160 grader i 10 minutter.

  3. Vend bollerne forsigtigt, og bag dem yderligere 2 minutter ved samme temperatur.

 Afkøl og pynt

  1. Lad bollerne køle lidt af, før du pynter dem med glasur og evt. krymmel.

Er du klar til at bage hjemmelavet fastelavnsboller i en airfryer?

At lave fastelavnsboller i en airfryer er ikke kun nemt og hurtigt, men det giver også fantastiske resultater, der kan imponere familie og gæster. Med det rigtige udstyr fra ONYX Cookware bliver processen endnu lettere og sjovere – fra æltning af dejen til bagning og pyntning.

Uanset om du holder dig til den klassiske version eller eksperimenterer med nye smagsvarianter, er fastelavnsbollerne en sikker vinder til fastelavn – eller når som helst du har lyst til en sød og luftig forkælelse.

 

Produkter brugt i denne blog

Læs mere
Læs mere
Læs mere