God mad starter med kvalitetskrydderier

Kvaliteten af ethvert måltid afhænger af de ingredienser, vi bruger, specielt når det kommer til krydderier. Det er kvalitetskrydderierne, der tager et måltid fra at være helt almindeligt til at være noget helt særligt. Faktisk, starter god mad med disse byggesten af smag. Det handler ikke kun om smagen, kvalitetskrydderier tilfører, men også om glæden ved at eksperimentere med nye kombinationer og opdage, hvordan kvalitetskrydderier kan forvandle en hel ret. I denne artikel vil vi komme ind på forskellige kvalitetskrydderier, som kan forbedre din smagsoplevelse.

Salt er ikke bare salt

Der findes mange forskellige typer salt, som hver især bidrager med sin unikke smag til dine retter. Saltets kvalitetet, har også afgørende betydning for smagen i din mad, da kvalitetssalt ikke kun forstærker smagen, men også tilfører retterne en ny dimension. Ved at vælge kvalitetssalte, forfines og personliggøres hver bid af din madlavning, hvilket resulterer i en mere intens og nuanceret smagsoplevelse. Her får du nogle eksempler på forskellige salte, der kan skabe en stor forskel i din madlavning: 

Fusion salt

Fusion salt

Fusion salt er en blanding mellem premium havsalt og en blanding af kvalitetskrydderier. Det er skabt for at højne dine gastronomiske eventyr. Fusion salt er god til de fleste retter, da blandingen giver en skøn smag til dine retter og inviterer dig til at udforske og eksperimentere i køkkenet. 

Kryddersalt

Kryddersalt

Kryddersalt er en blanding af premium havsalt kombineret med omhyggeligt udvalgte urter og krydderier. Det er skabt til at forstærke smagen i din mad, samt skabe dybde i enhver ret du laver. Kryddersalt er især god til at krydre kød og i gryderetter, men fungerer også godt i for eksempel marinader og dressinger. 

Onyx salt

Onyx salt

Onyx salt har oprindelse i vulkanske områder, og det er her den tiltrækkende jet-sort farve kommer fra. Onyx salt er et enestående krydderi omhyggeligt skabt for at tilføje intensitet og livlighed i dine retter. Farven gør saltet til en visuel fornøjelse af salater, grillet kød og endda drysset på chokolade eller snacks. Dermed er Onyx salt god til de fleste retter.   

Hvidløgssalt med persille

hvidløgssalt med persille

 

Hvidløgssalt med persille er en blanding mellem premium havsalt og en kraftfuld essens af hvidløg og den friske vibrans af persille. Det er skabt til at give dine retter en dybde af smag. Saltet er god til at forbedre smagen af grillet kød, forfriskende salater eller til at tilføje et gourmetpræg til hjemmelavede pastaretter. 

Forskellige typer peber til forskellig typer mad

Når vi taler kvalitetskrydderier, er der også stor forskel på forskellige typer peber. Ligesom med salt spiller peber en afgørende rolle i madlavning, og der findes også mange forskellige typer. Hver type tilfører sin egen unikke smag til retter. Ved at vælge kvalitetspeber beriger du din madlavning med både smag og karakter. Et par eksempler på kvalitetspeber er: 

Citronpeber

citronpeber

Citronpeber er en forførende blanding af solmodne citroner og sort peber. Denne peber er skabt til at levere en forfriskende citrussmag sammen med en pebersmag, og den giver både enkle og komplekse retter en dybde af smag. Citronpeber er især god til fisk og skaldyr, men er også god til lam, svinekød, kylling og kartofler. 

Madagaskar grøn peber 

madagaskar grøn peber

Denne grønne peber har en livlig smag med frugtagtige undertoner og pebrede essens. Det sammen med den klassiske styrke fra sort peber, giver en blanding som både forbedrer krydrede og søde retter. Med madagaskar grøn peber kan du tilføje dybde til dine retter og peberen er god til peberbøffer og saucer. 

Pebermix

pebermix

Denne pebermix er en blanding mellem sort peber, rød peber og hvid peber, som vækker retter til live med lag af smagssanser. Denne blanding tilbyder en symfoni af smage, som er god til krydring af kød, forbedring af saucer eller til marinader. Den er generelt god til kværning og al madlavning. 

 

Mere end bare smagsforskel 

Kvalitetskrydderier forbedrer ikke alene smagen i din mad, men bevarer også deres naturlige aroma og styrke, hvilket betyder at du får en renere og mere intens smagsoplevelse. Derfor bidrager kvalitetskrydderier også en sundere madlavning. Du kan se det store udvalg af krydderier hos ONYX Cookware ved at klikke her