Støvlet Katrines Hus vælger stegepander fra ONYX Cookware

For nylig besøgte vi en lokal restaurant, Støvlet Katrines Hus, som ligger i hjertet af Sorø. Restauranten er kendt for sin passion for gastronomi og mad af høj kvalitet, skabt med de bedste råvarer. Støvlet Katrines Hus har valgt ONYX Cookware som leverandør af deres køkkenudstyr, som har gjort det muligt for dem, at levere den samme høje kvalitet af mad hver gang. I køkkenet står kokken Nicolaj Nielsen dagligt og tryller og skaber uforglemmelige madoplevelser for sine gæster. I denne artikel dykker vi ned i, hvorfor ONYX Cookwares stegepander og gryder er blevet et uundværligt værktøj i køkkenet hos Støvlet Katrines Hus, i deres stræben efter perfektion på tallerkenen.

Nøglen til perfektion hos Støvlet Katrines Hus

På denne video kan du høre Nicolaj Nielsen, fortælle om sin oplevelse af ONYX Cookware: 

I køkkenet hos Støvlet Katrines Hus er valget af ONYX Cookware ikke tilfældigt. Restauranten, som lægger vægt på høj kvalitet og håndværk, har fundet en pålidelig partner i køkkenudstyret fra ONYX Cookware. Det bidrager positivt til deres daglige arbejde, hvor både holdbarhed og funktionalitet vægtes højt.

Kokken Nicolaj Nielsen fremhæver især stegepanderne for deres modstandsdygtighed og alsidighed: “En god pande er en der kan tåle at få nogle tæsk. Det gode ved en ONYX pande er at det er non-stick og det synes jeg er rigtig rart, når man står f.eks. står og steger fisk eller kød, at det ikke sætter sig.” Dette er vigtigt, når man gerne vil lave mad af høj kvalitet effektivt og problemfrit, og understreger også, at det kan gøre madlavningen derhjemme, ligeså ubesværet som i et professionelt køkken.

Ejer og restauratør Lars Mortensen, understreger ligeledes, hvordan ONYX Cookware har forbedret køkkenets daglige drift: “Det der har været forskellen på de pander, potter og gryder vi har brugt før, og så efter vi er startet med ONYX Cookware, så vil jeg sige, at det der er fordelen ved ONYX, er, at det er ens hver gang, altså tingene brænder ikke fast. Tingene slipper som de skal, og det laver en flot stegeskorpe.” Det er altså noget som de kan mærke i køkkenet hos Støvlet Katrines Hus, og noget som du også ville kunne mærke i madlavningen derhjemme.

På denne video kan du høre Lars Mortensen, fortælle om sin oplevelse af ONYX Cookware: 

Disse personlige erfaringer fra både Nicolaj og Lars viser tydeligt, hvordan det rigtige køkkenudstyr ikke bare er et redskab, men en integreret del af den kreative proces i køkkenet. Gode resultater i køkkenet starter med det rette udstyr - en simpel, men væsentlig lære for alle, der værdsætter kvalitet i madlavningen.

Ved at vælge udstyr fra ONYX Cookware, ligesom Støvlet Katrines Hus har gjort, kan enhver madentusiast føle sig sikker på, at de har det bedste grundlag for at udforske og udtrykke deres gastronomiske kreativitet.

Professional kvalitet hjemme hos dig

Med ONYX Cookware bliver grænsen mellem det professionelle køkken og hjemmekøkkenet meget mindre. Dette køkkenudstyr er designet med en keramisk non-stick belægning, som ikke blot sikrer en maksimal levetid men også en fejlfri madlavningsoplevelse. Dette unikke design tillader brug af metalredskaber uden risiko for at beskadige overfladen. Egenskaber som professionelle kokke sætter stor pris på - som er tilgængelige i dit eget køkken. Uanset om du laver pandekager en søndag morgen, svitser grøntsager til en nærende suppe, eller steger en god bøf, giver ONYX Cookware dig de bedste forudsætninger for succes. Dette køkkenudstyr gør det lettere at udforske madlavning og gør måltiderne til noget særligt - så bliver du en god hjemmekok. 

Er du klar til at tage dit køkken til det næste niveau og nyde den forskel, kvalitetskøkkenudstyr kan gøre? Udforsk vores udvalg af stegepander og andet køkkenudstyr, og find de perfekte redskaber, der passer til dine daglige behov i køkkenet. Med ONYX Cookware bliver hver måltid en mulighed for at udforske, skabe og dele.

Produkter brugt i denne blog

Læs mere
Læs mere
Læs mere