Opskrift på veganske bananpandekager med chokolade
Ingredienser
- 1 banan
- 1 kop havremælk
- 100 g hvedemel
- 2 spsk. Agave sirup
- 1 spsk. kakaopulver
- ½ tsk Vanilje pulver
- ¼ tsk Bagepulver
- En håndfuld blåbær
Instruktioner
- Skær en banan i to, og bland den ene halvdel med en kop havremælk. Når det er gjort, kommes det i en skål sammen med hvedemel, agavesirup og kakaopulver og pisk godt. Tilsæt vanilje og bagepulver og pisk igen. Dejen skal være en tyk, smørbar konsistens.
- Lad dejen hvile i 10 minutter.
- Tilsæt 2 spsk. dej i panden for at lave pandekager i amerikansk stil. Du vil være i stand til at lave ca. 2-3 ad gangen. Steg på hver side i 2-3 minutter, indtil den er gylden. Server med sirup, den anden halvdel af bananen og blåbær, hvis ønsket.
- Nyd dit måltid!
Skrevet af: ONYX COOKWARE™