Opskrift: Prøv de populære TikTok pasta chips i en airfryer fra ONYX Cookware

Er du klar til at prøve en af de seneste snack-hits fra TikTok? Pasta chips har taget TikTok med storm, og du kan selvfølgelig også lave dem hjemme i dit eget køkken. 

Med denne opskrift kan du forvandle almindelig pasta om til knasende lækre chips i din airfryer. Det tager næsten ingen tid, og resultatet kan være stærkt vanedannende.

Det skal du bruge: 

Opskriften er til cirka 4 personer, afhængigt af hvor snacksulten du er. Hvis du ønsker at lave en større portion, kan du nemt fordoble eller tredoble ingredienserne og justere tilberedningstiden en smule for at sikre, at alle pasta chips bliver sprøde.

Ingredienser: 

 • 200 g pasta (penne eller farfalle fungerer bedst)
 • 2 spsk olivenolie
 • 1 tsk salt
 • 1/2 tsk sort peber
 • 1 tsk hvidløgspulver
 • 1 tsk paprika
 • 50 g revet parmesanost

Udstyr: 

Sådan gør du 

 1. Kog pastaen: Kog pastaen al dente i saltet vand. Følg instruktionerne på pakken, men træk gerne et minut fra den anbefalede tid, så de stadig har lidt bid.
 2. Krydr pastaen: Hæld den kogte og drænede pasta over i en stor skål. Tilsæt olivenolie, salt, peber, hvidløgspulver og paprika. Rør rundt, så pastaen bliver dækket godt af krydderierne.
 3. Tilsæt ost: Drys den revne parmesan over og vend det hele godt sammen.
 4. I airfryeren: Fordel pastaen i et enkelt lag i airfryerens kurv. Tænd airfryeren på 200 grader i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Ryst kurven et par gange undervejs.
 5. Servering: Server dine sprøde pasta chips i en skål. De er perfekte som de er, eller med en dip, som f.eks. kunne være en lækker aioli eller en guacamole.

Tips til perfekte pasta chips:

 • Pasta valg: Mindre, kompakte pastaformer som penne eller farfalle er ideelle, da de bliver dejligt sprøde.
 • Vær kreativ med krydderierne: Leg med dine favoritkrydderier. Chili, rosmarin eller en smule cayennepeber kan også give et godt pift.

Lav pasta chips med en airfryer fra ONYX Cookware 

Nu ved du præcis, hvordan du kan bruge din ONYX Cookware airfryer til at skabe lækre, sprøde pasta chips. En snack, der med sikkerhed vil imponere både familie og venner. Har du mod på mere? Vores airfryere er perfekte til at eksperimentere med alle mulige opskrifter, fra sunde grøntsagsretter til søde sager. Du kan finde 10 ting du ikke vidste du kunne lave i en airfryer her. Vi håber, at denne opskrift inspirerer dig til at udforske nye madoplevelser i dit eget køkken. 

Velbekomme og god fornøjelse med din ONYX Cookware airfryer!

Produkter brugt i denne blog

Læs mere
Læs mere
Læs mere