Sådan laver Mette pandekager til børnene med en pandekagepande fra ONYX Cookware

Hos ONYX Cookware elsker vi at høre fra vores kunder og deres oplevelser med vores produkter. Vi har for nylig været i kontakt med Mette, en travl mor til Rosa på 11 år og Victor på 9 år, som har delt sin oplevelse med vores pandekagepande.

Mette er en kvinde, der elsker at tilbringe tid i køkkenet og skabe måltider til sin familie. Med en travl hverdag og to børn har Mette brug for køkkenudstyr, der er både funktionelt og pålideligt, og her har ONYX Cookware pandekagepanden vist sig at være en stor hjælp.

I denne artikel vil vi dele Mettes oplevelser og tips til, hvordan hun bruger pandekagepanden fra ONYX Cookware til at lave alt fra morgenmadspandekager til lækre desserter og måltider til gæster.

Pandekager til morgenmad - en god start på fødselsdagen 

Når der er fødselsdag i familien, finder Mette familiens pandekagepande frem. Det er nemlig blevet en fast tradition, at familien spiser pandekager til morgenmad på fødselsdage. Rosa og Victor nyder at være med til at lave dejen, og se pandekagerne blive lavet. Mette nyder tiden med børnene i køkkenet, og sætter pris på hvor nemt det er at lave pandekager.
Med pandekagepandens non-stick belægning behøver Mette nemlig næsten ingen fedtstof, og pandekagerne glider let af panden og lander perfekt på tallerkenen. Den jævne varmefordeling betyder, at pandekagerne bliver ensartet gyldne og bløde hver gang, præcis som børnene bedst kan lide dem.
Mette har ovenikøbet haft succes med at vende pandekager i luften. Dette trick har krævet øvelse, og er noget som Mette har gjort i mange år.

Madpandekager til aftensmad - nemt og mættende 

Sommetider laver familien også aftensmad med madpandekager. Fyldet varierer afhængigt af, hvad der er i køleskabet, men favoritterne hos børnene er oksekødsstrimler eller kylling, med blandet salat, grøntsager og ost.

Rosa og Victor elsker at være med til at lave og rulle pandekagerne sammen. Mette syntes, at det er en god måde at få børnene til at spise flere grøntsager på, og de synes, det er sjovt at lave deres egne pandekager. Pandekagepanden fra ONYX Cookware gør det også nemt i denne situation, da madpandekagerne steges jævnt og hurtigt, så aftensmaden kan være klar på ganske få minutter.

Pandekager til gæster

Mette og familien har tit gæster, og har en stor familie og en social omgangskreds af børnefamilier. Spørger man gæsterne, så er der altid en klar forventning til desserten; nemlig dessertpandekager. 

Derfor er pandekagepanden fra ONYX Cookware igen fremme på komfuret, når det gælder dessert. Som regel laver Mette en stor stak dessertpandekager og sætter en masse forskellige fyld og toppings frem, såsom is, chokoladesauce, friske bær, flødeskum og Nutella. Gæsterne kan så selv vælge og sammensætte deres dessertpandekager. Det er en sjov og interaktiv måde at spise på, som både børn og voksne elsker.

Vil du også prøve pandekagepanden? 

Mettes oplevelser med pandekagepanden fra ONYX Cookware viser, hvor alsidig og pålidelig denne pandekagepande er uanset anledning.

Den jævne varmefordeling og non-stick belægning sikrer perfekte resultater hver gang, og rengøringen er hurtigt overstået. Det gør det muligt for Mette at bruge mere tid sammen med sin familie og gæster, og mindre tid på opvasken og madlavningen.

Vil du også lave lækre pandekager? Så prøv pandekagepanden fra ONYX Cookware. Køb din pandekagepande fra ONYX Cookware her.

Produkter brugt i denne blog

Læs mere