Kundehistorie: sådan bruger Sofie sin airfryer i dagligdagen

Hos ONYX Cookware har vi været i kontakt med Sofie Jensen, en 35-årig projektleder fra en forstad til København, for at høre om hendes erfaringer med vores airfryer. Sofie bor sammen med sin mand Thomas og deres to børn, Katrine på 7 år og Rasmus på 5 år. Hun har en travl hverdag, hvor hun jonglerer mellem arbejde og familieliv, og hun har fundet ud af, at ONYX Cookware Airfryer gør madlavningen meget nemmere og tidsbesparende.

Morgenen starter med friskbagte boller

Hver morgen starter Sofie sin dag med friskbagte boller til Katrine og Rasmus. Hun behøver ikke engang at tænde ovnen. Med ONYX Cookware Airfryer kan hun nemt og hurtigt varme sine hjemmebagte boller op, så de smager, som var de lige kommet ud af ovnen. Airfryeren sikrer en jævn og sprød overflade, samtidig med at bollerne forbliver bløde og luftige indeni. Det er ikke kun super lækkert, men sparer også meget tid i en travl morgenrutine.

Hurtig og sund frokost

De fleste hverdage er Sofie på kontoret, og nyder godt af den gode kantineordning på hendes arbejde, men når frokosttid nærmer sig på hjemmearbejdsdage, bruger Sofie sin airfryer til at tilberede en sund og lækker frokost. Hendes favorit er sprøde kyllingestrimler med en frisk salat. Hun marinerer kyllingestrimlerne, lægger dem i airfryeren og indstiller den på 180 grader i 15 minutter. Resultatet er perfekt sprød kylling uden brug af olie, som hun kan nyde med god samvittighed. Det er en hurtig løsning, der passer perfekt ind i hendes travle arbejdsdag, hvor hun ofte arbejder hjemmefra.

Smarte snacks til eftermiddagen

Om eftermiddagen, når Sofie og hendes børn får lyst til en snack, bruger hun airfryeren til at lave børnenes favorit: mozzarella sticks. Hun tager nogle mozzarella sticks op af fryseren, lægger dem i kurven, indstiller den på 200 grader i 8 minutter og lader airfryeren gøre resten af arbejdet. På den måde får de hurtigt og nemt stillet deres snacktrang, uden at gå på kompromis med familietiden, som hun nyder efter arbejde, skole og børnehave. 

Aftensmad uden stress

Når det er tid til aftensmad, er airfryeren igen Sofies bedste ven. I dag skal hun lave en lækker fiskeret. Hun lægger et stykke laks i airfryeren, krydrer med salt, peber og lidt citronsaft, og indstiller airfryeren til 200 grader i 10 minutter. Mens laksen tilberedes, forbereder hun en frisk salat og nogle dampede grøntsager. Middagen er klar på ingen tid, og laksen er perfekt tilberedt med en sprød overflade og saftig indeni. Thomas og børnene elsker denne ret, og Sofie sætter pris på, hvor lidt tid det tager at forberede.

Bageeventyr i weekenden

I weekenden elsker Sofie at bage, og her kommer airfryeren virkelig til sin ret. Hun har opdaget, at hun kan bage de mest fantastiske kager og boller i airfryeren. Hendes seneste hit er en chokoladekage, som hun bager i airfryeren på kun 25 minutter. Resultatet er en lækker kage med en perfekt balance mellem en sprød overflade og en blød, fugtig midte. Børnene hjælper gerne til, og det er blevet en hyggelig weekendaktivitet for hele familien.

Hvordan bruger man sin airfryer?

Sofie har lært, at en airfryer er utroligt nem at bruge og kan tilberede en bred vifte af retter. Hun udnytter airfryerens alsidighed ved at eksperimentere med forskellige indstillinger og opskrifter. Hendes ONYX Cookware Airfryer har en rummelig 5 liters kapacitet, så hun kan lave mad til hele familien uden besvær. Sofie nyder at kunne tilberede alt fra sprøde pommes frites til lækre kager med minimal indsats. For hende er nøglen at udnytte airfryerens hurtige tilberedningstider og jævne varmefordeling, hvilket gør det muligt at tilberede måltider hurtigere og mere effektivt end traditionelle metoder.

Hvis du ønsker mere inspiration til retter i airfryeren, kan du læse mere her

Få en nem hverdag ligesom Sofie 

Sofies historie viser, hvor alsidig og tidsbesparende ONYX Cookware Airfryer kan være i en travl hverdag. Fra morgenmad til aftensmad og alt derimellem, gør airfryeren madlavningen nem og sjov.  Hun fylder bare kurven med mad, indstiller tid og temperatur, og lader airfryeren gøre arbejdet.

Vil du også gøre din hverdag nemmere og mere effektiv? Køb ONYX Cookware Airfryer her og oplev, hvordan den kan tidsoptimere din madlavning, ligesom den har gjort for Sofie. Gør madlavningen til en leg og få mere tid til det, der virkelig betyder noget.

Hvordan bruger du din airfryer fra ONYX Cookware?

Har du allerede en airfryer fra ONYX Cookware? Så vil vi meget gerne høre hvordan du benytter din airfryer i hverdagen. Måske har du nogle tips og tricks som du ønsker at dele med andre brugere af airfryers fra ONYX Cookware. Skriv om din erfaring til os.

Produkter brugt i denne blog

Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere