Sådan steger du en ribeye steak med en stegepande fra ONYX Cookware

Er du på jagt efter den perfekte måde at tilberede en ribeye steak på? Med en stegepande fra ONYX Cookware er du godt på vej. I dette blogindlæg vil vi guide dig gennem de nødvendige trin til at skabe en saftig, velsmagende steak, der vil imponere både familie og venner.

Opskrift på ribeye steak

Ingredienser:

   • Ribeye steak
   • Salt (efter smag)
   • Friskkværnet sort peber (efter smag)
   • Kvalitets olivenolie
   • En lille klump smør
   • Friske rosmarinkviste
   • 1-2 fed hvidløg

   Fremgangsmåde:

   1. Forbered steaken: Placér ribeye steaken på en ren tallerken eller et skærebræt. Krydr steaken generøst på begge sider med salt og friskkværnet sort peber.

   2. Opvarm stegepanden: Forvarm din ONYX Cookware stegepande på medium/høj varme. Vent indtil stegepanden er ordentligt varm, hvilket er afgørende for at opnå den perfekte stegeskorpe.

   3. Tilsæt olie: Når stegepanden er varm, tilsæt et tyndt lag olivenolie. Olien bør være varm, men ikke rygende, før steaken lægges på.

   4. Stegning: Læg steaken på stegepanden, og lad den stege uforstyrret i cirka tre minutter for at opnå en gylden og sprød skorpe. Vend derefter steaken og steg den i yderligere tre minutter på den anden side. Juster stegetiden afhængigt af steakens tykkelse og dit ønske om tilberedningsgrad.

   5. Tilføj smag: Når steaken næsten er færdigstegt, kan du tilføje en klump smør til stegepanden sammen med rosmarinkviste og hvidløg. Disse ingredienser vil tilføje en dybde af smag og aroma til steaken.

   6. Afslut med smør: Brug en ske til at hælde det smeltede smør, som nu er infuseret med rosmarin og hvidløg, over steaken. Gør dette forsigtigt i cirka ét minut. Denne teknik vil give steaken en rig og smøragtig finish.

   Servering: Tag steaken af stegepanden og lad den hvile i et par minutter før servering. Dette sikrer, at safterne fordeles jævnt i steaken, hvilket resulterer i en saftig og lækker smagsoplevelse.

   Serveringsforslag: Server din perfekt tilberedte ribeye steak med dine favorit tilbehør, såsom grillede grøntsager, en frisk salat eller en simpel kartoffelmos.

   Hvorfor vælge en stegepande fra ONYX Cookware?

   Når du vælger en stegepande fra ONYX Cookware, får du et køkkenredskab, der imponerer med sin kvalitet og alsidighed. Vores stegepander er fremstillet med en avanceret keramisk non-stick belægning, der sikrer lang levetid og en problemfri madlavning, hvilket gør dem ideelle til at bl.a. stege perfekte ribeye steaks. En unik fordel ved ONYX Cookware er, at du kan bruge metalredskaber uden at ridse overfladen, hvilket øger både holdbarheden og anvendeligheden af stegepanderne.

   Stegepanderne er designet til at fungere på alle komfurer, inklusive induktion og gas, og de tåler ovnens varme op til 260°. Dette giver dig friheden til at flytte dine retter direkte fra kogepladen til ovnen, hvilket åbner op for flere madlavningsmuligheder. Let rengøring er også en del af pakken, da stegepanderne er opvaskemaskinevenlige.

   For at sikre sund madlavning, er ONYX Cookware stegepander fremstillet PFAS-fri, hvilket eliminerer bekymringer om skadelige kemikalier. Med vores patenterede hybridteknologi tilbyder vi en fusion af non-stick funktionalitet og holdbarheden, som man kender fra professionelle stegepander. Denne innovative tilgang sikrer en enestående madlavningsoplevelse hver gang du bruger en ONYX Cookware stegepande.

   Se stegepander fra ONYX Cookware her

   Produkter brugt i denne blog

   Læs mere
   Læs mere