Hvad er forskellen på Airfryer og ActiFry?

 En airfryer og ActiFry er begge populære køkkenapparater, der benyttes til at lave mad med minimal eller ingen tilsætning af olie. Begge køkkenapparater benytter varmluftteknologi til at tilberede maden, så i bund og grund kan de det samme. Dog er der faktisk nogle vigtige forskelle mellem de to, og det kan du læse mere om i dette blogindlæg.

En airfryer er en fælles betegnelse for alle mindre varmluftsfrituregryder, der opvarmer mad i en lille skuffe eller kurv. En ActiFry er modsat et patenteret køkkenapparat, som har en indbygget arm som roterer. Når det kommer til airfryers, så kan du finde mange forskellige modeller, producenter, og airfryers kan købes i mange forskellige prisklasser. ActiFry-systemet er - som tidligere nævnt - patenteret, og det er patenteret af Groupe SEB, som er en fransk virksomhed der står bag de populære køkkenudstyrsmærker OBH Nordica og Tefal.

Airfryer vs. ActiFry

Vi har lavet en sammenligning af de to køkkenmaskiner, så du kan træffe en informeret beslutning om hvilken form for maskine du vil købe.

 

Airfryer ActiFry
Pris Priser fra 400 kr. og op efter. Som regel fra 1.000 kr. og op efter.
Patent Alle må producere en airfryer. Groupe SEB har patent.
Brugervenlighed En airfryer er nem at anvende, men kræver ofte at maden vendes/rystes manuelt under tilberedning. En ActiFry er nem at anvende. Den roterende arm sørger automatisk for at vende maden rundt.
Udseende Som regel kantet design, opretstående og har en varmeskuffe i bunden og betjeningspanel i toppen. Som regel rund med roterende arm, indbygget varmeskål og betjeningspanel bagtil.

 

Køb en airfryer hos ONYX Cookware

Er du interesseret i at købe en airfryer? Så bør du tjekke vores udvalg af airfryers hos ONYX Cookware. Hvis du køber en airfryer får du fremragende sprødhed som var det fra en frituregryde eller en rigtig god varmluftsovn, men med brug af meget mindre olie.

Se vores airfryer her