Den Perfekte Burger

SÅDAN TILBEREDER DU DEN PERFEKTE BURGER

Har du nogensinde sat tænderne i den perfekte burger? Der er nok ligeså mange meninger om den perfekte burger, som der er mennesker, der skal spise den. Hvis du synes det er uoverskueligt at nå i mål med en god hjemmelavet burger, så læs med her. Vi vil guide dig igennem de forskellige trin til at lave den mest perfekte burger du kan forestille dig. Vi giver dig nemlig de bedste tips til køkkenet – og her lærer du at tilberede den perfekte burger med ganske få remedier.

LAV DEN PERFEKTE BURGER MED EN STEGEPANDE!

Så tænker du måske, jamen hvordan gør jeg så det?

Det er faktisk meget simpelt – du skal blot beslutte dig for, hvilke ingredienser du bedst kan lide i din burger og så kan din ONYX COOKWARE™ stegepande næsten gøre arbejdet for dig. Selv osten kan du smelte på stegepanden pga. den revolutionerende ONYX COOKWARE™ non-stick overflade. Hvis du ikke ved, hvordan du skal ende og begynde kommer vi med et forslag til den perfekte burger – se selv med her.

Du skal bruge:

  • Din ONYX COOKWARE™ stegepande
  • Burgerbolle
  • Kød til burgeren
  • Bacon
  • Ost
  • Det salat og dressing du foretrækker
step 1 step 2

Tag din ONYX COOKWARE™ stegepande frem og steg baconen på stegepanden, så baconfedtet kan give lækker smag til dine bøffer. ONYX COOKWARE™ stegepanden er designet til at holde rigtig godt på varmen, og den er derfor eminent til at stege din bacon knasende sprød.

Hvad er den perfekte burger?

Det er selvfølgelig op til den enkelte at vurdere. Men som regel handler det om konsistenserne og smagen. En god saftig burger, der får dine smagsløg til at danse, er højt på listen over livretterne blandt mange mennesker. Hvis du spørger os, så er burgeren et hit i mange hjem. Dæk bordet og sæt ingredienserne frem, og hver person kan sammensætte lige præcis deres ultimative perfekte burger. What’s not to like?

step 3 step 4

Hvilket type kød er bedst til en burger?

Det er jo op til dig. Vi lover dig at du med en stegepande fra ONYX COOKWARE™ både kan stege kyllingebøffer, oksekødsbøffer og vegetarbøffer. I denne opskrift benytter vi oksekød, som må siges at være det mest brugte. Der findes så mange alternativer til bøffer. Har du fx smagt en Halloumiburger, hvor du steger den faste ost Halloumi og bruger det som ”bøffen”?

Forbered dine burgerbøffer ved at samle kødet i hånden – og her må du gerne være lidt forsigtig. Der er ingen grund til at mase kødet. Læg de færdigformede bøffer på stegepanden til dit bacon og steg det færdigt. Uhmm, kan du fornemme duften, der breder sig i køkkenet?

step 5 step 6 step 7

Når kødet og baconen er færdig, sætter du det til side og rister dine burgerboller på panden. Her kan du imens forberede dine grøntsager og sætte dressingerne frem. Derefter er det tid til at smelte osten. Det tager ingen tid på din ONYX COOKWARE™ stegepande, så det er ikke her du skal miste fokus.

Nu er det tid til at samle burgeren med alle dine ingredienser. Se lige en lækker burger – som du kan nyde selv eller dele med dem, du holder af. Velbekomme.

Hvorfor er burgeren så populær?

Det nemt, hurtigt og lækkert. De fleste kan lide burger og man kan lave den helt som man har lyst. Det er oven i købet ingen sag at brilliere i køkkenet og lave den mest perfekte burger, når du ligger inde med en stegepande fra ONYX COOKWARE™.

Du er altid velkommen til at dele dine ONYX COOKWARE™ øjeblikke med #onyxcookware på Instagram.

Blev du ikke helt sulten, bare af at se denne lækre burger? Der er ingen tid at spilde. Skynd dig ud i køkkenet og tilbered den bedste burger du nogensinde har lavet med din ONYX COOKWARE™ stegepande. Har du ikke allerede en, så finder du vores udvalg af stegepander lige her:

Se stegepander

Skrevet af: Tanja, ONYX COOKWARE™