DEN PERFEKTE PIZZA

SÅDAN TILBEREDER DU DEN PERFEKTE PIZZA MED EN ONYX COOKWARE™ STEGEPANDE

Vejen til den perfekte pizza er slet ikke så kompliceret som du måske tror. Forestil dig en knasende sprød skorpe toppet med det lækreste fyld og en ost, der smelter på den mest tilfredsstillende måde. Det bedste af det hele er at det er dig, der har tilberedt pizzaen. Uden at være professionel kok giver vi dig nemlig de bedste tips til køkkenet – og her lærer du at tilberede den perfekte pizza med ganske få remedier.

VI VIL LÆRE DIG AT LAVE DEN PERFEKTE PIZZA – MED SPRØD SKORPE!

Så tænker du måske, jamen hvordan gør jeg så det?

Det er faktisk meget simpelt – du skal blot forberede din pizza i din ONYX COOKWARE™ stegepande og så gør stegepanden og din ovn jobbet færdig for dig. For vores ONYX COOKWARE™ stegepander kan nemlig tåle at komme i ovnen på op til 250 °C – og med den revolutionerende ONYX COOKWARE™ non-stick overflade, bliver din pizza perfekt tilberedt – helt uden fedtstoffer i bunden.

Du skal bruge:

  • Din ONYX COOKWARE™ stegepande
  • En ovn
  • Pizza-dej
  • Tomatsovs
  • De toppings du foretrækker
step 1 step 2 step 3

Forvarm ovnen til 250 °C, så den er klar til at bage din pizza. Find din ONYX COOKWARE™ stegepande frem i den størrelse du ønsker din pizza skal være. Form din pizzadej og placer den i din ONYX COOKWARE™ stegepande – HUSK – det er slet ikke nødvendigt med fedtstoffer i bunden. Læn dig tilbage og stol på at panden sørger for en sprød skorpe. Tilføj dernæst din bedste tomatsovs på dejen.

step 4 step 5 step 6

Så er det tid til osten – og her er det helt op til dig, hvilken ost du foretrækker. Vi har brugt frisk mozzarella til at give en god smag og den smukke smeltede effekt. Hvad skal du så putte på af fyld – ja, kun fantasien – og dine smagsløg sætter grænsen. Her kan du eksperimentere med forskellige smage, det er helt op til dig. Når du er tilfreds med smagssammensætningen, så smider du bare hele molevitten i ovnen i 10-15 minutter, afhængig af din ovn.

step 7 step 8 step 9

Når minuturet bipper og du er tilfreds med pizza’en, tager du den ud af ovnen. (Men husk nu at håndtaget på din ONYX COOKWARE™ stegepande bliver altså varmt! Ja ja, vi skal jo sige det, og du skal nok få smagt din pizza).

Tilsæt et lille svæt olivenolie og nogle basilikumblade og drys med lidt salt (hvis du har lyst). Skær din pizza ud i mindre stykker, og her er det en fordel at ONYX COOKWARE™ stegepander kan tåle metalredskaber uden at tage skade.

Det var det! Server straks og nyd den perfekte pizza!

Du er altid velkommen til at dele dine ONYX COOKWARE™ øjeblikke med #onyxcookware på Instagram.

Hvad venter du på? Skynd dig ud i køkkenet og tilbered den bedste pizza du nogensinde har lavet med din ONYX COOKWARE™ stegepande. Har du ikke allerede en, så finder du vores udvalg af stegepander lige her:

Se stegepander

Skrevet af: Tanja, ONYX COOKWARE™