Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål vi modtager vedrørende vores termometre. Vi håber at denne FAQ sektion giver dig svar på dine spørgsmål. Finder du ikke det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os direkte!

Bluetooth Termometer

Vi har et udvalg af termometre til at afdække hvilket som helst behov du har i dit køkken. Nedenstående er en oversigt over de forskellige termometre og du kan vælge lige det, der passer dig bedst.

Infrarødt Termometer: Vores infrarøde termometer specialiserer i overflade-temperaturmålinger. Dette termometer er særligt ideelt til bagning, grilning, stegning eller opvarmning. Du kan altså opnå hurtige og nøjagtige aflæsninger ved at fokusere på overfladetemperaturer.

Bluetooth Stegetermometer: Vores Bluetooth Stegetermometer er et 100% trådløst termometer. Det betyder at du ikke længere skal tænke på kabler hængende fra ovnen. I stedet kan du bruge din telefon til at kontrollere både temperatur, tid og meget andet. Dette betyder at du ikke skal gå frem og tilbage konstant for at tjekke til din steg – du kan netop holde øje direkte fra vores App.

Trådløs Stegetermometer: Vores Trådløs Stegetermometer er et 100% trådløst termometer. Vores termometer leveres med to uafhængige sonder, hvilket betyder at du kan overvåge forskellige udskæringer på samme tid. Samtidig er vores termometer designet til at være holdbart – det vil sige, at du sagtens vil kunne bruge den til dine udendørs grillbehov.

Vores Bluetooth Stegetermometer må ikke bruges i mikroovn eller i vakuum/under tryk. Til gengæld kan du frit benytte det til ovn, grill og airfryer op til 300 grader.

Vores Bluetooth Stegetermometer har en batteri-levetid på 72 timer. Det vil sige, at du kan bruge den i fulde 72 timer, før den skal oplades igen. Og selve opladningen tager kun 20 min.

Vores Bluetooth Stegetermometer har en rækkevidde på 10 meter. Du kan læse flere produktspecifikationer i bunden af produktsiden.

Har du en 2-pak Bluetooth Stegetermometer, skal du først tilknytte docken. Når docken er tilknyttet, finder den automatisk de sonder der er tilgængelige. Det vil sige, har du købt en 2-pak, vil den automatisk tilknytte begge sonder når forbindelsen til docken er oprettet.

Sonderne er automatisk tilknyttet docken, så alt afhængigt af hvilken du køber, vil du altid automatisk have sonderne tilknyttet når docken er registreret.

Vores Bluetooth Stegetermometer 2-pak kommer med én ladeboks der understøtter begge sonder. Det vil sige, at du kan lade begge dine sonder i samme ladeboks. Du skal blot placere den ene sonde forrest på ladeboksen, mens den anden sonde placeres på bagsiden. På denne måde understøtter den to sonder.

For at indstille din egen temperatur i appen, skal du blot følge nedenstående trin for trin guide.

1. Tryk på knappen ”Forudindstillet opsætning”

2. Tryk på indstillingen ”Område temp.”

3. Indtast manuelt din ønskede forudindstillede temperaturområde. Indstil minimums- og maksimumstemperaturen.

4. Indtast manuelt din ønskede tidsvarighed.

5. Vælg etiket for den type kød, du tilbereder. Når du har valgt dine ønskede indstillinger, vises knappen ”Begynd madlavning”.

6. Tryk på ”Begynd madlavning” for at begynde.

7. Alarmen vil lyde, hvis temperaturen er lavere eller højere end det forudindstillede temperaturområde. Alarmen vil også lyde, når timerens varighed er nået.

På selve sonden er der en sikkerhedslinje som viser hvor langt proben skal indsættes i kødet. Du kan finde mere information omkring dette i vores manual til Bluetooth Stegetermometer her: LINK

Infrarød Termometer:

Et infrarødt termometer bruges til at måle overfladetemperaturer, som gør, at du ikke længere behøver at gætte temperaturen på fx din ovn eller pande, for at vide om den er varm nok til dine forskellige madlavningsscenarier.

Det er perfekt til at måde overfladetemperaturen på din pizzasten, grill, fryser eller lignende.

Et infrarødt termometer specialiserer i overfladetemperatur-målinger. Dette fungerer med lys. Når du peger med termometeret og trykker på knappen, vil lyset blive skudt ud og vende tilbage med en måling. En god huskeregel er at hvis du ikke selv kan se emnet du vil måle, så kan termometeret heller ikke give dig et resultat.

Trådløst Termometer:

Vores Trådløse Stegetermometer kommer med en række forudindstillede indstillinger, men du har samtidig også mulighed for at lave dine egne brugerdefinerede indtastninger. Følg nedenstående trin for trin guide, til hvordan du både skifter den indstillede temperatur.

Skift indstillet temperatur:

1. Tryk på knap 1 for at vælge, hvilken sonde du vil bruge. Sondevalgprompten begynder at blinke.

2. Tryk på knap 2 for at vælge det forudindstillede program ”PROGM” med et tandhjulssymbol.

3. Tryk på knap 6 eller 7, op og ned for at justere temperaturen til din ønskede indstilling.

4. Tryk på knap 1 igen for at stoppe konfigurationen af sonden.

Jo, det kan det godt – så længe termometerets sonde er placeret helt ind til sikkerhedslinjen i kødet. Dog må ovnen ikke blive varmere end 300°C.