Æggekage
Ingredienser
- 8 æg
- Bacon
- 1 løg
- 5 cherrytomater
- 1½ dl. fløde
- Salt
- Peber
- Smør
- Olie
- Mørkt brød eller rugbrød
- Purløg
- Sennep
Instruktioner
- Slå æggene ud i en skål og pisk dem
- Tilføj smør på stegepanden og lad det varme op
- Hæld fløden i skålen og tilsæt peber og salt. Pisk igen
- Hæld blandingen på stegepanden
- Forbered bacon og start stegningen
- Sæt stegepanden med æggene i ovnen ved 180 ° grader (varm luft) i ca. 15 minutter
- Skær løg og steg det med 1 spsk olie
- Skær tomaterne i halvdele og steg dem med løg. Tilsæt salt og peber
- Hak purløg og forbered brødet
- Anret det hele på en tallerken, når æggekagen er færdig
- Velbekomme!
Skrevet af: ONYX COOKWARE™