Inspiration - Opskrift på Æggekage

Æggekage

Ingredienser

  • 8 æg
  • Bacon
  • 1 løg
  • 5 cherrytomater
  • 1½ dl. fløde
  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Olie
  • Mørkt brød eller rugbrød
  • Purløg
  • Sennep

Instruktioner

  1. Slå æggene ud i en skål og pisk dem
  2. Tilføj smør på stegepanden og lad det varme op
  3. Hæld fløden i skålen og tilsæt peber og salt. Pisk igen
  4. Hæld blandingen på stegepanden
  5. Forbered bacon og start stegningen
  6. Sæt stegepanden med æggene i ovnen ved 180 ° grader (varm luft) i ca. 15 minutter
  7. Skær løg og steg det med 1 spsk olie
  8. Skær tomaterne i halvdele og steg dem med løg. Tilsæt salt og peber
  9. Hak purløg og forbered brødet
  10. Anret det hele på en tallerken, når æggekagen er færdig
  11. Velbekomme!

Skrevet af: Onyx Cookware