Vidste du, at du kan bage lækre, gyldne bagels med kun to ingredienser – og helt uden ovn? Med denne super nemme opskrift laver du hjemmelavede bagels i din ONYX Cookware Airfryer – sprøde udenpå, bløde indeni, og klar på bare 10–12 minutter.
Det går hurtigere end i ovnen, og du slipper for at opvarme et helt køkken – Airfryeren gør det nemt at bage, når du har lyst til noget nybagt, men ikke gider gøre det kompliceret.
Det skal du bruge
Til 4 små bagels:
-
1,5 dl græsk yoghurt (gerne 10% for bedst tekstur)
-
1,5 dl selvhævende mel*
*Hvis du ikke har selvhævende mel: Brug almindeligt hvedemel og tilsæt 1,5 tsk bagepulver + ½ tsk salt.
Topping (valgfrit):
-
Æg til pensling
-
Sesam, birkes eller revet ost
Sådan gør du
-
Bland dejen
Rør yoghurt og mel sammen i en skål. Brug hænderne til sidst – dejen skal være blød, men ikke våd. -
Form bagels
Del dejen i 4 lige store stykker. Rul dem til små pølser og saml dem til ringe – så har du din bagelform. -
Gør dem klar til airfryeren
Pensl med æg og drys med topping, hvis du vil. Placer dem på et stykke bagepapir, der passer i airfryer-kurven. -
Bag i din ONYX Cookware Airfryer
Forvarm til 180°C. Bag dine bagels i 10–12 minutter, til de er flot gyldne og gennembagte. -
Lad dem køle lidt – og nyd!
Server dem lune med smør, flødeost eller dit yndlingspålæg. Perfekt til morgenmad, brunch eller som et hyggeligt snack-alternativ.
Klar til at bage?
Find din ONYX Cookware Airfryer her!