Luftige 2-ingrediens bagels – perfekte i din ONYX Cookware Airfryer

Vidste du, at du kan bage lækre, gyldne bagels med kun to ingredienser – og helt uden ovn? Med denne super nemme opskrift laver du hjemmelavede bagels i din ONYX Cookware Airfryer – sprøde udenpå, bløde indeni, og klar på bare 10–12 minutter.

Det går hurtigere end i ovnen, og du slipper for at opvarme et helt køkken – Airfryeren gør det nemt at bage, når du har lyst til noget nybagt, men ikke gider gøre det kompliceret.

Det skal du bruge

Til 4 små bagels:

  • 1,5 dl græsk yoghurt (gerne 10% for bedst tekstur)

  • 1,5 dl selvhævende mel*

*Hvis du ikke har selvhævende mel: Brug almindeligt hvedemel og tilsæt 1,5 tsk bagepulver + ½ tsk salt.

Topping (valgfrit):

  • Æg til pensling

  • Sesam, birkes eller revet ost

Sådan gør du

  1. Bland dejen
    Rør yoghurt og mel sammen i en skål. Brug hænderne til sidst – dejen skal være blød, men ikke våd.

  2. Form bagels
    Del dejen i 4 lige store stykker. Rul dem til små pølser og saml dem til ringe – så har du din bagelform.

  3. Gør dem klar til airfryeren
    Pensl med æg og drys med topping, hvis du vil. Placer dem på et stykke bagepapir, der passer i airfryer-kurven.

  4. Bag i din ONYX Cookware Airfryer
    Forvarm til 180°C. Bag dine bagels i 10–12 minutter, til de er flot gyldne og gennembagte.

  5. Lad dem køle lidt – og nyd!
    Server dem lune med smør, flødeost eller dit yndlingspålæg. Perfekt til morgenmad, brunch eller som et hyggeligt snack-alternativ.

Klar til at bage?
Find din ONYX Cookware Airfryer her!

Produkter brugt i denne blog

Læs mere
Læs mere